Παιχνιδίσματα αγάπης...στην καλοκαιρινή μας γιορτή!

08/07/2014

IMG_7374

Έψαχνα μέρες να βρω λόγια για να προλογίσω την βραδιά της καλοκαιρινής μας γιορτής. Αλλά επειδή τα παιδιά πάντα βρίσκουν τα πιο απλά λόγια για να περιγράψουν τις  πιο μεγάλες τους στιγμές, θα δανειστώ το χαρακτηρισμό τους για να πω ότι αν μια τέτοια νύχτα του Ιουνίου μπορούσε να μιλήσει, μάλλον θα υπερηφανευόταν ότι εκείνη εφηύρε το ρομαντισμό.

Υμνώντας λοιπόν το καλοκαίρι, την εποχή που στήνονται τα όνειρα, του απονέμουμε τον τίτλο της πιο δημιουργικής εποχής, που επιστρατεύει όλες τις αισθήσεις, στέκεται πηγή έμπνευσης, δημιουργώντας μας την ανάγκη να ξεχαστούμε και να αφεθούμε σε παιχνιδίσματα αγάπης...

Παιχνιδίσματα... που μας μεταφέρουν σε εξωτικά νησιά, που μας ταξιδεύουν και μας δείχνουν πως είναι όταν παίρνεις τη βαλίτσα σου, αποβάλλεις κάθε άγχος που σε ταλαιπωρεί και έχεις για παρέα τραγούδια και μελωδίες από περασμένες δεκαετίες.

Έτσι κι εγώ θα πάρω τη βαλίτσα των αναμνήσεων ενός ολόκληρου χρόνου, θα κάτσω στην ακρούλα μου για να αφήσω τους πρωταγωνιστές μας να ξεδιπλώσουν ακόμα μια φορά τα ταλέντα τους.

ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Χρυσούλα